Ukens meny
Mat har stor betydning for helse og trivsel, derfor er måltidene en viktig del av en vellykket rehabilitering.

Maten vi serverer er etter retningslinjer fra Norsk Kostholdsplan.
Til alle våre måltider tilbyr vi våre pasienter et variert kosthold med mye grønnsaker, frukt og bær, grove kornprodukter og fisk samt begrensede mengder med rødt kjøtt, salt og sukker.
UKE 43 | UKE 44 | |
---|---|---|
Mandag | Dampet fisk | Ovnsbakt fisk |
Tirsdag | Husets Moussaka | Grønn wok med nudler |
Onsdag | Fisk i form | Fiskeboller |
Torsdag | Kjøttdnadder | Kjøttpudding |
Fredag | Stekt panert torsk | Stekt panert torsk |
Lørdag | Roastbiff | Pasta med kjøtt |
Søndag | Kylling | Viltkjøtt |
Endringer i menyen kan forekomme.