Ukens meny

Uke 43
Mandag
Lunsj: Spicy tomatsuppe med rundstykker
Middag: Vegetargryte
Tirsdag
Lunsj: Potet og purreløksuppe
Middag: Fiskekaker med lun pastasalat og urtedressing
Onsdag
Lunsj: Gresskarsuppe med yoghurt og ristede kjerner
Middag: Stekt kylling med grønnsaksris, stegt blomkål og bretagnesaus
Torsdag
Lunsj: Soppsuppe
Middag: Fiskegrateng med råkost, dampede grønnsaker og kokt potet
Fredag
Lunsj: Oksehalesuppe
Middag: Elghakk med potetmos
Lørdag
Middag: Urtebakt laks med agurksalat, ovnsbakte grønnskaer, rømme og potet
Søndag
Middag: Lammestek med hasselbakkpoteter, rødvinssaus og stekte rotgrønnsaker
Dessert: Eplekake med vanilje-kesam