Uke 43

Mandag

Lunsj: Spicy tomatsuppe med rundstykker
Middag: Vegetargryte

Tirsdag

Lunsj: Potet og purreløksuppe
Middag: Fiskekaker med lun pastasalat og urtedressing

Onsdag

Lunsj: Gresskarsuppe med yoghurt og ristede kjerner
Middag: Stekt kylling med grønnsaksris, stegt blomkål og bretagnesaus

Torsdag

Lunsj: Soppsuppe
Middag: Fiskegrateng med råkost, dampede grønnsaker og kokt potet

Fredag

Lunsj: Oksehalesuppe
Middag: Elghakk med potetmos

Lørdag


Middag: Urtebakt laks med agurksalat, ovnsbakte grønnskaer, rømme og potet

Søndag

Middag: Lammestek med hasselbakkpoteter, rødvinssaus og stekte rotgrønnsaker
Dessert: Eplekake med vanilje-kesam